”SKARPE TANKER”

– et redskab til en hverdag med mindre rod i hovedet.
”Skarpe tanker” er vores første fælles bog.

Den er skrevet til alle, der gerne vil styrke deres tænkning og få det bedste ud af det gode hoved, de har. Den henvender sig også til mennesker med kognitive vanskeligheder som følge af fx stress, ADHD og andre hjernepåvirkninger og til pårørende og fagfolk, der arbejder med mennesker med kognitive vanskeligheder. 

Bogens første del forklarer, hvad tænkning er, hvordan den fungerer, og hvad der henholdsvis booster og bremser den. I anden del beskrives, hvordan man fastholder motivation til at arbejde med forandring af tænkningen. Bogens tredje del er et idékatalog med velafprøvede strategier og redskaber, der leder dig mod skarpere tanker og ændrede rutiner i hverdagen.

Strategierne til at styrke tænkningen vælges med udgangspunkt i din motivation og livssituation. Det er ikke én enkelt strategi, der giver skarpe tanker, men det, at du arbejder bevidst med at understøtte din kognition, der gør en forskel. En indsats på et enkelt område vil smitte positivt af på andre områder, og en vedvarende indsats med en mindre tilpasning vil på sigt medføre en større forandring og ændret kurs i dit liv.

Vil du gerne træne din hjerne og tænkning og blive skarpere til at lære nyt, huske og løse problemer, så kan du bestille bogen hos Dansk Psykologisk Forlag lige her.

ET PAR SIDERS SNEAK PEEK
Vil du gerne lige se, om det hele er noget for dig først? Klik her og find et lille uddrag af bogen.

Kontakt os

Skriv til os, så svarer vi dig hurtigst muligt.

Ikke læsbart? Tryk for nyt ord. captcha txt