LINE & LOUISE

Vores samarbejde og udvikling af TANKERUMMET universet udspringer af en fælles interesse for, hvordan man kan give hjernen og tænkningen de bedste betingelser.

LINE KIRSTINE HAUPTMANN

Line Hauptmann er psykolog og specialist i klinisk neuropsykologi. Hun har igennem en årrække arbejdet med udredning og behandling af kognitive vanskeligheder inden for neurologi, psykiatri og rehabilitering og skrevet artikler og bøger om udredning og behandling af kognitive vanskeligheder. Line arbejder i en bred række sammenhænge med formidling af neuropsykologi og kognitive vanskeligheder. Du kan læse mere om Line her.

LOUISE MELDGAARD BRUUN

Louise Meldgaard Bruun er psykolog og specialpsykolog i psykiatri. Hun har igennem en årrække arbejdet med de neuropsykologiske aspekter ved psykiatriske lidelser og skrevet artikler, bogkapitler og bøger om udredning og behandling af kognitive vanskeligheder ved stress og angst og depression. Louise arbejder i en bred række sammenhænge med formidling af psykiatri, neuropsykologi og kognitive vanskeligheder. Du kan læse mere om Louise her.

Kontakt os

Skriv til os, så svarer vi dig hurtigst muligt.

Ikke læsbart? Tryk for nyt ord. captcha txt